+INNOVENTIA ASSESSORIA COL.LABORADORA D'ACC1Ó EN L'ÀREA D'ESTRATÈGIA EMPRESARIAL

01/06/2012

+Innoventia ha acordat la seva col.laboració amb ACC1Ó, actuant desde el passat mes de maig como a consultora en el desenvolupament de projectes d'estrategia i  d'innovació orientats a les petites i mitjanes empreses catalanes, afavorides pels Ajuts i Subvencions que concedeix la mateixa entitat.

Amb  l' Ajut  del programa 360 Competitivitat, es dóna suport a les empreses catalanes que necessiten definir i desplegar l’estratègia de l’empresa o implantar millores operatives en les diferents àrees funcionals. +Innoventia facilita el creixement i la millora competitiva de l’empresa, definint i desplegant l’estratègia de l’empresa i implantant millores operatives a curt termini en les diferents àrees funcionals per optimitzar la gestió empresarial. 

Amb el suport personalitzat d'assessors desenvoluparàs el teu projecte dins d'una de les següents tipologies:

 • Definició i desplegament estratègics: reforça o transforma el teu model de negoci.

 • Implementació de millores en la gestió empresarial: millora l’operativa de les àrees funcionals de la teva empresa (màrqueting i vendes, operacions i organització, i control de gestió).

   

  El programa es desenvolupa en 2 fases:

  1. Fase col·lectiva. Jornades de reflexió i de networking.
   De manera pràctica i participativa, visualitzaràs metodologies i tècniques per iniciar un procés de reflexió estratègica i optimitzar la gestió funcional de la teva empresa.

  2. Fase individual. Desenvolupament del projecte a l'empresa. 
   De manera individualitzada,  desenvoluparàs el teu projecte amb l'assessorament i acompanyament de consultors especialitzats.

   

Per més informació:360 Competitivitat